Geen verhoging uurtarief 2015

Uurtarief kinderopvang

Uurtarief BSO ongewijzigd

In 2015 wordt het uurtarief van BSO Amerigo voor naschoolse opvang, voorschoolse opvang, vakantieopvang en opvang tijdens studiedagen van de Sint Jozefschool niet verhoogd. Dit betekent dat wij al onze opvangvarianten voor hetzelfde uurtarief kunnen blijven aanbieden als in het jaar 2014. Dit betekent dat er voor u in 2015 geen extra kosten bijkomen die veroorzaakt worden door een stijging van het uurtarief.

Naschoolse opvang met vakantieopvang

Naschoolse opvang met vakantie opvang bieden wij dus ook in 2015 aan voor slechts € 6,45. Als u kiest voor NSO met vakantieopvang dan heeft u meer opvanguren waardoor wij hiervoor een lager uurtarief kunnen hanteren. U kunt bij de toeslagen voor Kinderopvang (Belastingdienst) dan dus ook meer uren indienen tegen een lager uurtarief vergeleken met alleen naschoolse opvang. Als u kiest voor NSO met vakantieopvang dan betaalt u dus voor beide opvangvarianten € 6,45 per uur. Dit is een zeer voordelig uurtarief vergeleken met andere aanbieders van kinderopvang in Nootdorp.

Vragen over de tarieven?

Bel ons dan gerust op werkdagen via 070-406 3388. Indien u een persoonlijk aanbod wilt ontvangen voor de opvangvarianten die u nodig heeft voor uw kind of kinderen dan helpen wij u hier graag bij. Wij vinden transparantie in tarieven erg belangrijk en hebben daarom op deze website dan ook veel verschillende opvangcombinaties voor u op een rij gezet.

Een rondleiding om zelf de sfeer te ervaren?

Zelf de opvang in gebruik zien geeft u het beste beeld van hoe het bij Amerigo gaat. U kunt zelf de sfeer op de opvanglocatie in de Sint Jozefschool proeven en zien hoe de kinderen de opvang ervaren. Ervaar nu zelf de ontspannen sfeer, de gezelligheid en de vele buitenactiviteiten en bel ons voor een rondleiding op afspraak!