Uitbreiding BSO groepen en beroepskrachten

Binnen spelen in de speelzaal

Nieuwe groepen vanwege groei

In januari is er op vrijdag een extra basisgroep geopend voor oudere kinderen (‘de Waterlelies) en zijn een aantal oudste kleuters doorgeschoven naar basisgroep ‘de Giraffen’. Daarnaast zullen er vanaf 1 maart op dinsdag ook andere oudste kleuters doorschuiven naar ‘de Giraffen’ en op maandag worden kinderen uit groep 3 vanaf maart opgevangen in basisgroep ‘de Waterlelies’ in het OLC van de Sint Jozefschool.

Extra beroepskrachten

Deze maand maken de kinderen alvast kennis met een aantal nieuwe beroepskrachten zoals Alette, Leonie, Lisa en Christa. Zij zullen verspreid over de week op verschillende dagen aanwezig zijn en hebben erg veel zin om de kinderen een leuke tijd te geven op de BSO! Ook tijdens de voorjaarsvakantie zullen deze beroepskrachten al even meedraaien om de kinderen goed te leren kennen. Maak nu alvast met hen kennis via deze link!

Nieuw speelgoed

Bij uitbreiding van groepen en nieuwe kinderen hoort uiteraard ook nieuw en meer speelgoed! De afgelopen weken zijn er veel nieuwe materialen aangeschaft en de kinderen spelen hier al enthousiast mee. Ook is er gezorgd voor extra meubilair bij de Giraffen omdat deze groep zal uitbreiden en ook hier is nieuw speelgoed te vinden.

Sportseizoen van start!

Omdat het mooie weer er aan begint te komen zijn wij bezig met het aanschaffen van nieuw buitenspeelgoed om op het sportveld lekker te kunnen sporten en spelen. Het huidige assortiment zal worden uitgebreid met o.a. hockeysticks, tennisrackets en tennisballen, gooi- en vangspellen en extra voetballen. Ook zullen we met dit nieuwe materiaal meer sportworkshops kunnen geven op het sportveld nu de lente in het verschiet ligt!