4-jarige kinderen van start op de BSO

Spelen in de zandbak

Nieuw schooljaar

Deze maand starten er veel 4-jarige kinderen op de Sint Jozefschool. Ook op de BSO in de school komen er deze maand en de komende maanden veel nieuwe kinderen bij. School en opvang in één zorgt voor een vertrouwde en goede overgang van school naar BSO!

Directe overgang school – BSO

Doordat Amerigo opvang biedt in de school, zijn de kinderen direct na schooltijd al in de BSO ruimtes. De beroepskrachten halen de jongere kinderen om 15.15 uur uit de school op. De kinderen hebben een soepele overgang van school naar BSO omdat dit in dezelfde herkenbare en vertrouwde omgeving gebeurd. Er komt daarnaast geen vervoer aan te pas waardoor de kinderen direct kunnen eten, drinken, spelen en meedoen met de activiteiten.

Ook een keertje kijken?

Als u met uw kinderen graag een keer wilt kijken hoe alles gaat bij BSO Amerigo, bel ons dan om een afspraak te maken voor een rondleiding. Wij geven rondleidingen na schooltijd zodat u de verschillende opvanggroepen kunt zien en het spelmateriaal en de activiteiten die gedaan worden. U kunt uw kinderen tijdens een rondleiding gerust meenemen! Via 070-4063388 maken wij graag een afspraak met u. Ook kunt u eenvoudig en snel een rondleiding aanvragen via deze link.