Flipperkast maken

Flipperkast maken op de bso

Flipperkast maken

De kinderen van BSO Amerigo zijn creatief bezig geweest. In het handvaardigheidslokaal van de Sint Jozefschool was het een gezellige boel. De kinderen van basisgroep de Waterlelies hebben hun eigen flipperkast gemaakt. Onder begeleiding van onze pedagogisch medewerkers gingen de kinderen aan de slag met spijkers en een hamer! Zowel de grove als de fijne motoriek wordt hierdoor gestimuleerd. Met verschillende materialen zoals elastiekjes, hout, spijkers en een hamer heeft ieder kind zijn eigen mooie flipperkast gemaakt. Flipperen maar!

Een lichtje voor de donkere dagen

Er komen weer donkere en koude dagen aan.. Voor deze dagen hebben de oudere kinderen een mooie en gezellige oplossing gemaakt. Door een waxinelicht houder mooi te versieren met verschillende, kleurrijke materialen krijgt de houder een feestelijk effect. Op de foto hieronder vindt u een voorbeeld van het resultaat!

Kaarsenhouder maken

Activiteiten november en december

De komende maanden heeft BSO Amerigo een leuke activiteitenplanning opgesteld m.b.t. Sinterklaas en kerst. Verschillende aspecten zullen aan bod komen omdat er diverse activiteiten worden aangeboden op o.a. creatief en sportief gebied. Ook verwachten wij dat Sinterklaas alle kinderen van de BSO een cadeau zal geven.. Uiteraard wordt er ook veel lekkers aangeboden en staan alle activiteiten in het thema van Sint en Kerst.