Beëindiging BSO Amerigo

FAQ beëindiging dienstverlening BSO Amerigo

Wanneer is de laatste opvangdag?

De laatste opvangdag is op vrijdag 17 juli 2020, afhankelijk van de contractuele opvangdag(en) kan het zijn dat de opvang eerder stopt. In ieder geval heeft u nog opvang in de week van 13 juli.

Ik ontvang kinderopvangtoeslag, per wanneer moet ik deze stopzetten?

Om kinderopvangtoeslag te kunnen ontvangen dient de kinderopvangorganisatie geregistreerd te staan in het landelijk register kinderopvang. Vanwege de beëindiging van de dienstverlening staat BSO Amerigo per 18 juli niet meer in het register geregistreerd, u dient dus ook per die datum de kinderopvangtoeslag voor BSO Amerigo stop te zetten.

Ik ontvang jaarlijks een jaaropgave, wanneer kan ik deze verwachten van het jaar 2020?

In februari van 2021 ontvangt u automatisch per e-mail het jaaroverzicht van 2020. De jaaropgave ontvangt u op het mailadres waarop u ook de facturen heeft ontvangen.

Ik wil graag een kopie factuur, jaaropgave of plaatsingsovereenkomst ontvangen. Hoe kan ik dit regelen?

Voor 18 juli 2020 kunt u inloggen in het ouderportaal, met het e-mailadres waarop u de facturen heeft ontvangen kunt u inloggen. Indien u zich nog niet geregistreerd heeft of het wachtwoord kwijt bent, kunt u op “Wachtwoord vergeten” klikken, u ontvangt dan een nieuw wachtwoord in uw mailaccount (controleer ook de ongewenste inbox). Indien u ingelogd bent kunt u hier de facturen en jaaropgave(s) inzien. Na 18 juli 2020 kunt u via een online aanvraagformulier een kopie factuur, jaaropgave of plaatsingsovereenkomst aanvragen. Hiervoor zullen wel administratiekosten in rekening worden gebracht. Vanaf 1 januari 2021 stopt de mogelijkheid om een kopie te ontvangen.

Ik wil de kinderopvang beëindigen, hoe doe ik dat?

BSO Amerigo heeft de plaatsingsovereenkomst per 17 juli 2020 met u beëindigd, u hoeft de opvang dus niet zelf meer op te zeggen.

Om de plaatsingsovereenkomst (gedeeltelijk) op te zeggen, wordt er een maand opzegtermijn gehanteerd. Vanaf 1 juni 2020 worden (gedeeltelijke) opzeggingen niet meer verwerkt, omdat er geen opzegtermijn meer is.

Wanneer ontvang ik de laatste factuur?

Medio juni/ juli ontvangt u de laatste factuur voor de periode van 1 t/m 17 juli 2020.

Ontvang ik nog een eindafrekening?

Nee, de dienstverlening en de facturatie stopt gewoon. Bij aanvang en bij beëindiging van de plaatsingsovereenkomst start of stopt het vaste maandbedrag.

Waar kan ik de actuele algemene voorwaarden vinden?

De laatste algemene voorwaarden, januari 2020, versie 2.3 vindt u op de pagina algemene voorwaarden.